IndustriQompetens

Industriqompetens, eller IQ som vi kallas, är en av de ledande kompetensförsörjarna till Mälardalens industri. Vi jobbar med uthyrning (bemanning) av personal och direkt rekrytering. Vi arbetar med hela industrin och vill alltid vara de som levererar de bästa, mest kompetenta industriarbetarna och tjänstemännen.

Att jobba som uthyrd inom industrin ger stora möjligheter att få arbeta för många olika industriföretag i regionen, i allt från multinationella jätteföretag till små nischade familjeföretag. Det de har gemensamt är att de vill ha experter inom olika typer av industriproduktion. Som uthyrd får du massor av erfarenhet från olika verksamheter, samtidigt som du bygger och underhåller ett värdefullt kontaktnät inför framtiden.

IQ ägs av olika industriföretag och har sedan starten år 2000 fokuserat på att vara de som förser industrin med personal som alltid går att lita på, har rätt kompetenser och rätt inställning. Vi som rekryterar och matchar har själva arbetat många år inom olika industriföretag, och vi vet vad som krävs för att passa in. Vi ser också till den större bilden vad gäller olika personligheter och deras situation när vi matchar dem med industrins behov.

Rätt person på rätt plats helt enkelt – det ger både oss, våra medarbetare och våra kunder en långsiktig relation att bygga på.